iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Lentomatonen Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Lentomatonen on suursuosiosta nauttivan Matosen siivekäs sisarus! Lentomatosen vartalo on valmistettu hauen kalastukseen tarkoitetusta materiaalista, joten se kestää tehokkaasti kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää vieheeksi kissan onkileluun, tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Lentomatonen on pehmeä ja se kiemurtelee ja syöksähtelee hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen. Kimmeltävät siivet heijastavat houkuttelevasti valoa ja tuovat kiinnostavaa ekstraa perinteiseen Matoseen. Vartalo valmistettu Kiinassa, siivet Suomessa ja kokonaiseksi kissasyötiksi se kasataan tunteella ja taidolla suomalaisena käsityönä.

Tästä ei enää kissan lelut paljoa parane!

 

Lentomatosen kokonaispituus n. 20cm.

Kurkkaa myös muut kotimaiset Yugie Toys kissan lelut ja tavalliset Matoset, jotka on myynnissä myös settinä onkivavan kanssa, sekä 18 kappaleen multipackina paljousalennusten kera.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Lentomatonen ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

6,99

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 6,99.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia