iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Onkilelusetti Kahdeksalla Matonen Kissasyötillä

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Onkilelu Kahdeksalla Matonen Kissasyötillä on matosaalistajan toiveiden täyttymys! Paketti sisältää soljellisen teleskooppivavan sekä Matosia kahdeksassa eri värissä.

Yugie Toys Matonen on kaikista myydyin kissasyöttimme, eikä todellakaan syyttä! Se on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää vieheeksi kissan onkileluun tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Matonen on pehmeä ja se kiemurtelee ja syöksähtelee hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen. Sen valmistettu Kiinassa, mutta kokonaiseksi kissasyötiksi se on kasattu suomalaisena käsityönä. Tästä ei enää kissan lelut paljoa parane!

Ostamalla tämän onkisetin saat yhden Matosen ilmaiseksi, eli säästät -11%!

Voit halutessasi valita settiin myös toisen värisen onkivavan. Kirjoita vain väritoiveesi tilauksen kommentiksi! Saatavilla olevat värit: Punainen, Sininen, Kultainen, Keltainen ja Pinkki.

 

Matosen kokonaispituus n. 20cm.

Matoset on saatavilla myös yksittäin, siirry niihin tästä.

Kurkkaa myös muut Yugie Toys kissan lelut tästä.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Matonen ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

33,90

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 33,90.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia