iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Matonen Kissasyötti - Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Matonen on yksi myydyimmistä kissasyöteistämme, eikä syyttä! Se on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää syötiksi kissan onkileluun tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Matosen vartalo on valmistettu Kiinassa, mutta kokonaiseksi kissasyötiksi se on kasattu suomalaisena käsityönä. Tästä ei enää kissan lelut paljoa parane!

HUOM! Oranssi Matonen on suuren kysynnän vuoksi tilapäisesti loppu. Pahoittelut!

 

Matosen kokonaispituus n. 20cm.

Kurkkaa myös muut Yugie Toys kissan lelut tästä.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Matonen ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

3,49

Poista
Kori & koodi
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia