iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Masquerade Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Masquerade Kissasyötti on näyttävä ja saalistusvietit tehokkaasti herättävä kissan onkilelun vaihtopää. Lelun runkona toimii suosittu Yugie Toys Matonen, jonka lisähöysteeksi on kiinnitetty valossa kiiltelevää kimallekuitua sekä höyheniä. Tämä monipuolinen kissan lelu todella viehättää kissan silmää ja houkuttaa leikkimään tilanteessa kuin tilanteessa!

Masquerade tarkoittaa naamiaisia. Tällä viitataan Matosen naamioitumiseen uuteen ulkomuotoonsa. Tämä laadukas kissan lelu on valmistettu tunteella ja taidolla kotimaisena käsityönä. Se on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja luonnonmukaisen voimakkaan saalistusvietin omaaville kissoille. Yugie Toys Masquerade suunniteltiin yhdessä Suomen Neva Masquerade Kissat ry:n järjestämän kissan aktivointikilpailun voittajien kanssa tämän kauniin ja aktiivisen rodun luonnonmukaisia tarpeita mukaillen. Lelun nimi sekä värit saivat inspiraationsa Neva Masquerade-kissoista niiden sinisine silmineen sekä kauniine turkkeineen.

Tiesitkö, että Neva Masquerade-kissat ovat erittäin seurallisia, aktiivisia, ystävällisiä ja kiintyvät vahvasti omistajaansa? Nevan Masqueraden historia on yhteneväinen sisarrotu Siperiankissan historian kanssa.

 

Oppiva kissa kilpailukategorian voittaja Liinun mietteet Yugie Toys Masquerade kissasyötistä:

“Tämä on minun uusi lempparilelu! Erityisesti tykkään heiluvasta Matosesta ja haluaisin vain koko ajan jahdata sitä. Saalistuksen jälkeen vien lelun turvaan sohvan alle piiloon muilta, niin saan leikkiä sillä vielä ihan yksin! 😼”

 

Tuote on saatavilla yksittäin tai onkivan kanssa!

Masqueraden kokonaispituus n. 20cm.

Kurkkaa myös muut Yugie Toys kotimaiset kissan lelut!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Matonen ja kuidut ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

7,9913,99

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 7,99.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia