iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Matonen MULTIPACK 18kpl – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Matonen MULTIPACK 18kpl on jättipakkaus kaikista myydyintä kissasyöttiämme eli Matosta! Setti sisältää kaksi kappaletta jokaista saatavilla olevaa näköaistia stimuloivaa väriä.

Yugie Toys Matonen on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää vieheeksi kissan onkileluun tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Tämä laadukas kissanlelu on pehmeä ja se kiemurtelee ja syöksähtelee hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen. Sen vartalo on valmistettu Kiinassa, mutta kokonaiseksi kissasyötiksi se on kasattu suomalaisena käsityönä. Tästä ei enää kissan lelut paljoa parane!

Ostamalla Matoset Multipackina saat kaksi kappaletta ilmaiseksi!

Matoset ovat myynnissä myös yksittäin, sekä settinä onkivavan kanssa paljousalennuksen kera!

 

Matosen kokonaispituus n. 20cm.

Kurkkaa myös muut kotimaiset Yugie Toys kissan lelut.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Matonen ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

64,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 64,00.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia