iloisille lemmikeille!

Tietosuojaseloste
(1.1.2024)

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Yugie Pets Oy
Y-tunnus 3410827-1

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö: Silja Lehtoranta
33720 Tampere
silja.lehtoranta@yugie.fi

Rekisterin nimi

Rekisterin nimi on Yugie Pets Oy asiakasrekisteri.

Mitä tietoja keräämme?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, ip-tunnus, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus, alv-tunnus ja mahdollinen verkkolaskutusosoite.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Miten tietoja kerätään?

Keräämme asiakkaita koskevia henkilötietoja pääasiassa asiakkailta itseltään yhteydenottojen sekä verkkosivustojemme ja -palveluidemme käytön yhteydessä.

Asiakkaiden toimittamien tietojen lisäksi keräämme verkkosivustollamme ja -palveluissamme tietoa myös evästein sivustojemme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen,
tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinointitarkoituksiin.
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Luovutetaanko tietoja kolmansille osapuolille?

Luovutamme henkilötietoja tavarantoimittaja-, markkinointi-, logistiikka-, maksupalvelu- ja kirjanpito yhteistyökumppaneille vain mikäli se on edellytys verkkokauppamme ja kaupankäynnin toiminnalle. Saatamme luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi, tai lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Tarkistusoikeus
Oikaisuoikeus
Oikeus peruuttaa suostumus
Poisto-oikeus
Lisätietoja asiakasrekisteristä

Yugie Pets Oy
Y-tunnus 3410827-1
Lintuhytinkatu 7 B23, 33720
silja.lehtoranta@yugie.fi

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia