iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Luonnollinen Kissasyöttisetti 9:llä onkilelun vaihtopäällä

Yugie Toys Luonnollinen Kissanlelusetti pitää sisällään monipuolisen lajitelman luonnollisen värisiä kissan onkilelun vaihtopäitä! Tämä valmis onkilelupaketti on helppo tapa napata ostoskoriin uudet kissanlelut ilman päänvaivaa ja valinnanvaikeutta. Valinnat on jo tehty sinun puolestasi!

Mukana on mm. Premium-laatuinen Yugie Toys Kimalle, joka on valmistettu kotimaisena käsityönä. Se on kimallekuidusta käsin sidottu erittäin kestävä kissasyötti. Kimallesyötit poikkeavat perinteisistä liimakiinnitteisistä leluista siten, että lelu on rakennettu erillisen runkoon johon kimalteet on pelkän liimauksen sijaan käsin sidottu. Yugie Toys Kimalle on saanut hyväksynnän myös sellaisilta viiksekkäiltä omistajineen, joiden taloudessa mitkään kissasyötit eivät tahdo kestää vaativan leikkijän kynsissä!

Muut mukana olevat kissasyötit:

 

Tämä lelupaketti on ostettavissa onkivavalla (30€) tai ilman (24€). Ostamalla setin, säästät tuotteiden hinnasta jopa -10%!

 

Kurkkaa myös muut kotimaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Kissasyötit ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

24,0030,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 24,00.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia