iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Feathery Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Feathery Kissasyötti on suomalaisena käsityönä sidottu premium-laatuinen vaihtopää kissan onkileluun. Feathery kissanlelu poikkeaa perinteisistä sulkaleluista siten, ettei höyheniä ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon höyhenet on käsin sidottu ja lopuksi vielä liimattu. Höyhenet ovat joustavia, eivätkä napsahda katki kesken leikin.

Höyhenet ovat eettisesti tuotettua ja kotimaisena käsityönä värjättyä kukon ja kanan höyhentä. Lintuja ei pidetä sulkasatoa varten, vaan sulat ja höyhenet ovat harrastuksen omaisen terapiakanalatoiminnan sivutuote. Linnut elävät onnellista lajinmukaista elämää rakkaina lemmikkeinä.

Tämä eettinen kissanlelu sopii erinomaisesti laatutietoisen kissan ja omistajan leikkeihin!

Lelun kokonaispituus n. 12-18cm. Sulkien pituus voi vaihdella.

 

Muista napata ostoskoriin myös soljellinen onkivapa! Siirry niihin tästä.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

5,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia