iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Värikäs Kissasyöttisetti 8:lla Onkilelun Vaihtopäällä

Yugie Toys Värikäs Kissasyöttisetti pitää sisällään lajitelman hulvattoman hauskoja värikkäitä vaihtopäitä kissan onkileluun! Tämä valmis onkilelusetti on helppo tapa napata ostoskoriin uudet kissan lelut ilman päänvaivaa ja valinnanvaikeutta. Valinnat on jo tehty sinun puolestasi!

Mukana on mm. Yugie Toys Matonen, joka on myydyin kissasyöttimme! Matosen vartalo on valmistettu Kiinassa, mutta kokonaiseksi kissasyötiksi se on sidottu kotimaisena käsityönä. Matosesta on noussut monen suosikki, ja sen laatua ja kestävyyttä on kehuttu vuolaasti tyytyväisten asiakkaiden toimesta!

Yugie Toys Kimalle on premium-laatuinen käsin sidottu kissasyötti, joka kestää myös kaikista kovakouraisimman leikkijän käsittelyt. Kimalle on saanut hyväksynnän myös sellaisilta viiksekkäiltä omistajineen, joiden taloudessa mitkään kissasyötit eivät tahdo kestää vaativan leikkijän kynsissä!

Muut mukana olevat kissasyötit:

Tämä lelupaketti on ostettavissa onkivavalla (27€) tai ilman (21€). Ostamalla setin, säästät tuotteiden hinnasta jopa -12%!

 

Kurkkaa myös muut kotimaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Kissasyötit ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin. Siima ei kestä pureskelua.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

21,0027,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 0,00.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia