iloisille lemmikeille!

Sulkakorkki – Kissan Onkilelun Vaihtopää

Sulkakorkki on hauska ja kestävä kissan onkilelun vaihtopää, joka viihdyttää leikistä toiseen erityisesti teräväkyntisiä saalistajia jotka vaativat saaliiltaan vastusta. Korkki on kiinteä ja sillä on muutama höyhen pyrstönä. Lenkissä on iloisesti kilisevä kulkunen. Värikäs Sulkakorkki on luonnollista pienempi ja kokonaismitaltaan noin 14cm lyhyempi. Nämä laadukkaat kissan lelut toimivat kevyen painonsa vuoksi hyvin myös pallotteluleikeissä ja suussa kanniskeltavaksi.

 

Sulkakorkin kokonaispituus on n. 12-26cm mallista riippuen. Sulkien pituus voi vaihdella.

Sulat on luonnollisesti linnun tiputtamaa sulkaa, joka on pesty ja värikäsitelty. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty epäeettisiä menetelmiä.

Valmistettu Kiinassa.

 

Muista myös onkivapa! Kaikki kissasyötit käyvät kaikkiin teleskooppivapoihimme. Yugie Toys aloituspakkauksiin pääset tästä.

Kurkkaa myös kotimaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Tuotteet tilataan jo tehtaalta tätä ohjenuoraa noudattaen. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

2,492,79

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia