iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Kissan Onkilelusetti – Ammatinvalintatesti

Yugie Toys Kissan Onkilelusetti – Ammatinvalintatesti pitää sisällään soljellisen teleskooppiongen ja lajitelman monipuolisia kissasyöttejä kissasi ammatinvalintatestiä varten! Tämän hauskan lelupaketin on suunnitellut eläinlääkäri ja kissojen käytösasiantuntija Heidi Pietilä.

Tämä hulvattoman hauska kissan onkilelusetti sisältää mm. Yugie Toys Featheryn, joka on yksi myydyimmistä kissasyöteistämme. Se on valmistettu tunteella ja taidolla kotimaisena käsityönä suomalaisista onnellisten kukkojen ja kanojen höyhenistä. Lintuja ei kasvatateta sulkasatoa varten, vaan ne elävät luonnonmukaista elämää onnellisina lemmikkeinä. Höyhenet kerätään niiden luonnollisesti irrottua tai linnun luonnollisen poismenon jälkeen.

Muut mukana olevat kissasyötit:

HUOM! Kuvasta poiketen settiin pakataan punainen onkivapa.

 

Kurkkaa myös muut kotimaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Kissasyötit ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

21,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 21,00.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia