iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Kissan Onkilelu 99cm, Soljellinen

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Kissan Onkilelu 99cm sisältää teleskooppivartisen soljellisen onkivavan ja yhden kissasyötin.

Tämä kissanlelu on ekologisempi ja pitkäikäisempi vaihtoehto perinteisille onkileluille, jotka päätyvät roskikseen syötin hajottua onkivavan päästä. Yugie Toys onkivavassa on nimittäin napakka metallinen solki johon voit vaihtaa kissasyöttiä oman tai kissan fiiliksen mukaan! Kaikki Yugie Toys onkilelut pl. musta sisältävät suomalaisena käsityönä valmistetun Yugie Toys kissasyötin.

Siima on napakkaa ja kestävää onttoa muovia, joka ei mene solmuun leikin tohinassa. Avattuna onkivapa on huikeat 99cm pitkä, joten tällä kissanlelulla viiksekästä ystävää voi leikittää myös pidemmältä etäisyydeltä kissan juostessa innoissaan saaliinsa perässä!

Onkilelun vaihtopäitä myydään irrallaan Kissasyötit-osiossa. Kaikki onkilelun vaihtopäät sopivat kaikkiin onkivapoihimme! Yugie Toys kissasyötit on valmistettu käsin Suomessa.

 

Onkivavan pituus lyhyenä 38,5cm ja avattuna 99cm. Siiman ja soljen kokonaispituus 55cm.

Onkivavat ja mustan onkilelun Discohuiska kissasyötti on valmistettu Kiinassa. Yugie Toys kissasyötit on valmistettu Suomessa käsityönä.

Kurkkaa myös muut kissan huiskat ja onkilelut!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Kissasyötit ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Tuotteet tilataan jo tehtaalta tätä ohjenuoraa noudattaen. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

7,9912,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia