iloisille lemmikeille!

NEW! Yugie Toys Kissan Onkisetti 2:lla Matosella – USEITA VÄREJÄ!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Kissan Onkisetti 2:lla Matosella sisältää 99cm:n mittaan aukeavan teleskooppivartisen onkilelun ja kaksi suursuosioon noussutta Matonen kissasyöttiä.

Tämä laadukas kissanlelu on ekologisempi ja pitkäikäisempi vaihtoehto perinteisille onkileluille, jotka päätyvät roskikseen syötin hajottua onkivavan päästä. Yugie Toys kissan onkilelussa on nimittäin napakka metallinen solki johon voit vaihtaa kissasyöttiä oman tai viiksekkään fiiliksen mukaan!

Siima on napakkaa ja kestävää onttoa muovia, joka ei mene solmuun leikin tohinassa. Avattuna onkivapa on niin pitkä, että sillä voi leikittää viiksekästä ystävää myös pidemmältä etäisyydeltä kissan juostessa innoissaan saaliinsa perässä!

Tämä onkisetti on saatavilla kuudessa eri värissä. Minkä sinä valitset? 😻

 

Onkilelun vaihtopäitä myydään myös irrallaan Kissasyötit-osiossa. Kaikki onkilelun vaihtopäät sopivat kaikkiin onkivapoihimme! Yugie Toys kissasyötit on valmistettu käsin Suomessa.

 

Onkivavan pituus lyhyenä 38,5cm ja avattuna 99cm. Siiman ja soljen kokonaispituus 55cm.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Matonen ei sovi nieltäväksi ja onkivavan naru voi aiheuttaa kuristumisriskin. Siima ei kestä pureskelua.

13,90

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia