iloisille lemmikeille!

Yugie Toys All Stars Kissanlelusetti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen koiran- ja kissanlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys-tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys-tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys All Stars Kissanlelusetti avaa ovet kotimaisten laatulelujen maailmaan helposti ja nopeasti! Tämä monipuolinen kissanlelusetti sisältää yhden kappaleen kaikkia käsityönä valmistettuja Yugie Toys kissasyöttejä sekä paketin suursuosioon nousseita Huopapalloja.

 

All Stars Kissanlelusetti sisältää seuraavat tuotteet

Yugie Toys Soljellinen Onkilelu 99cm Matosella on kaikista myydyin onkilelumme ja Matonen kaikista myydyin kissasyöttimme, eikä todellakaan syyttä! Matonen on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Matonen on pehmeä ja liikkuu kiemurrellen ja syöksähdellen hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen.

Yugie Toys Lentomatonen on suursuosiosta nauttivat Matosen siivekäs sisar. Sen kimaltavat ja valossa välkehtivät siivet on valmistettu kotimaisena käsityönä.

Yugie Toys Masquerade on on näyttävä ja saalistusvietit tehokkaasti herättävä kissasyötti vaativien kissojen tarpeisiin. Lelun runkona toimii Matonen, joka on naamioitunut valossa kiilteleviin kimallekuituihin sekä mustiin höyheniin.

Yugie Toys Feathery on suomalaisena käsityönä sidottu premium-laatuinen vaihtopää kissan onkileluun. Lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon höyhenet on käsin sidottu ja vahvistettu liimalla. Höyhenet on eettisesti tuotettua ja kotimaisena käsityönä värjättyä kukon ja kanan höyhentä harrastekanalasta Lapista.

Yugie Toys Feathery MAXI on kookas ja näyttävä tavis-Featheryn isosisar. Siinä on käytetty napakkaa pyrstösulkaa ja huikean pitkiä höyheniä. Se on parhaimmillaan jopa 30cm mittainen!

Yugie Toys Kimalle on poikkeuksellisen valmistustapansa ansiosta jopa räjähdyksen kestäväksi kissanleluksi tituleerattu. Materiaaleja ei ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon kimalteet on kaksin kerroin sidottu ja vahvistettu liimauksella.

Yugie Toys Furry jäljittelee karvaisia saaliita ja on valmistettu synteettisestä karvasta sekä välkehtivistä kimallekuiduista.

Yugie Toys Huopapallot 4kpl vastaavat kissojen lisäksi myös omistajien toiveisiin. Ne ovat kissan ääniä lukuun ottamatta täysin äänettömiä, joten ne voi huoletta jättää saataville myös öiksi ihmisväen unien häiriintymättä! Kulkusellinen versio on saatavilla yksittäin täältä.

 

Yugie Toys All Stars Kissanlelusetti on saatavilla useissa eri väreissä. Valitse valikosta mieleisesi tai kirjoita väritoiveesi tilauksen kommenttikenttään.

Ostamalla tämän tuotteen, säästät normaalihinnasta -6%!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Lelut eivät sovi nieltäväksi ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin. Siima ei kestä pureskelua.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

49,00

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia