iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Huopapallo 3cm – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

NEW! Kulkusellinen Huopapallo saatavilla nyt!

Yugie Toys Huopapallo kissan pallot vastaavat kissojen lisäksi myös omistajien toiveisiin. Niistä löytyy sekä äänetön että kulkusellinen versio, joten kaikki taatusti löytävät oman suosikkinsa! Suomalaisena käsityönä valmistetut Huopapallot ovat pehmeitä ja halutessasi myös täysin hiljaisia kulkusettoman version ansiosta. Leikkiminen on parhaimmillaan täysin äänetöntä kissan ääniä lukuun ottamatta. Nämä kotimaiset kissan lelut voi huoletta jättää saataville myös öiksi ihmisväen unien häiriintymättä!

Huopapallot on ostettavissa irrallaan tai monipakkauksena 4kpl/pkt. Monipakkauksissa pallot ovat kulkusettomia.

 

Keskimääräinen halkaisija on 3cm.

Jokainen pallo on oma yksilönsä, joten niiden kesken voi esiintyä pieniä kokoeroja.

 

Kurkkaa myös muut suomalaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut ja muut kissan pallot!

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

1,997,90

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia