iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Kissan Onkilelusetti 5:llä Feathery Kissasyötillä

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Kissan Onkilelu Viidellä Feathery Kissasyötillä pitää sisällään kaikki Feathery kissasyöttien värivaihtoehdot ja soljellisen onkivavan. Yugie Toys Feathery kissasyötti on suomalaisena käsityönä sidottu premium-laatuinen vaihtopää kissan onkileluun. Feathery kissanlelu poikkeaa perinteisistä sulkaleluista siten, ettei höyheniä ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon höyhenet on käsin sidottu ja lopuksi vielä liimattu. Höyhenet ovat joustavia, eivätkä napsahda katki kesken leikin.

Höyhenet ovat eettisesti tuotettua ja kotimaisena käsityönä värjättyä kukon ja kanan höyhentä. Lintuja ei pidetä sulkasatoa varten, vaan sulat ja höyhenet ovat harrastuksen omaisen terapiakanalatoiminnan sivutuote. Linnut elävät onnellista lajinmukaista elämää rakkaina lemmikkeinä.

Tämä eettinen kissanlelu sopii erinomaisesti laatutietoisen kissan ja omistajan leikkeihin!

Yhden Yugie Toys Featheryn normaalihinta on 5,99€/kpl. Ostamalla tämän setin, säästät -11% normaalihinnasta!

 

Featheryn kokonaispituus n. 12-18cm. Sulkien pituus voi vaihdella.

Onkivavan pituus lyhyenä 38,5cm ja avattuna 99cm.

 

Yksittäin myytäviin Yugie Toys Featheryihin pääset tästä!

 

Valvothan kissasi leikkejä. Feathery ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

32,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 32,00.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia