iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Feathery MAXI Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Feathery MAXI Kissasyötti on suomalaisena käsityönä sidottu premium-laatuinen vaihtopää kissan onkileluun. Feathery MAXI kissanlelu poikkeaa perinteisistä sulkaleluista siten, ettei höyheniä ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon höyhenet on käsin sidottu ja viimeistelty liimauksella. Feathery MAXI on yhdistelmä pitkiä ja näyttäviä sekä lyhyempiä ja pehmeitä kukon ja kanan pyrstösulkia.

Höyhenet ovat eettisesti tuotettua ja kotimaisena käsityönä värjättyä kukon ja kanan sulkaa. Lintuja ei pidetä sulkasatoa varten, vaan sulat ja höyhenet ovat harrastuksen omaisen terapiakanalatoiminnan sivutuote. Linnut elävät onnellista lajinmukaista elämää rakkaina lemmikkeinä.

Tämä eettinen kissanlelu sopii erinomaisesti laatutietoisen kissan ja omistajan leikkeihin!

 

Feathery MAXIn kokonaispituus keskimäärin n. 18-22cm, ja parhaimmillaan jopa n. 30cm! Sulkien pituus voi vaihdella.

Tuote on ostettavissa mustan soljellisen onkivavan kanssa tai irrallaan.

 

Tuotteesta löytyy myös pienempi versio jossa on käytetty vain pehmeää ja taipuisaa höyhentä, Yugie Toys Feathery.

 

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

6,9912,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia