iloisille lemmikeille!

NEW! Yugie Toys Neon Feathery Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Neon Feathery Kissasyötti on suomalaisena käsityönä sidottu premium-laatuinen vaihtopää kissan onkileluun. Neon Feathery kissanlelu poikkeaa perinteisistä sulkaleluista siten, ettei höyheniä ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon höyhenet on käsin sidottu ja lopuksi vielä liimattu. Höyhenet ovat joustavia, eivätkä napsahda katki kesken leikin.

Neon Feathery on saanut nimensä sen tummaa olemusta koristavista kirkkaista neonvärien pilkahduksista. Lähes mustat höyhenet yhdessä sähäköiden neonpinkin ja -vihreän kanssa luovat näyttävän yhdistelmän.

Höyhenet ovat eettisesti tuotettua ja kotimaisena käsityönä värjättyä kukon ja kanan höyhentä. Lintuja ei pidetä sulkasatoa varten, vaan sulat ja höyhenet ovat harrastuksen omaisen terapiakanalatoiminnan sivutuote. Linnut elävät onnellista lajinmukaista elämää rakkaina lemmikkeinä.

Tämä eettinen kissanlelu sopii erinomaisesti laatutietoisen kissan ja omistajan leikkeihin!

Lelun kokonaispituus n. 12-18cm. Höyhenten pituus voi vaihdella.

 

Saatavilla onkivavan kanssa sekä irrallaan.

 

Kurkkaa myös värikkäät Yugie Toys Feathery Kissasyötit!

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

5,9916,99

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 0,00.

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia