iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Kimalle – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Kimalle on suomalaisena käsityönä sidottu premium-laatuinen vaihtopää kissan onkileluun. Se on valmistettu kimallekuidusta ja on erittäin kestävä vaihtoehto vaativan kissan tarpeisiin!

Kimallesyötin poikkeuksellinen valmistustekniikka tekee siitä uskomattoman kestävän. Se antaa todellisen haasteen myös kaikista tehokkaimmille lelutuhoajille! Materiaaleja ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon kimalteet on käsin sidottu ja viimeistelty liimauksella. Kimallekuidut on käännetty kiinnityksessä kaksin kerroin, eli ne eivät todellakaan irtoa helpolla. Tästä ei enää kissan lelut kestävämmäksi muutu!

 

Lelun kokonaispituus n. 12cm.

Kurkkaa myös muut Yugie Toys kissan lelut tästä.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

5,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia