iloisille lemmikeille!

Yugie Box Koiran Mysteeriboksi

Lemmikkitarvikkeet iloisille (ja yllättyneille) lemmikeille Yugielta!

 

Yugie Box Koiran Mysteeriboksi on yllätyksellinen tuoteboksi, joka pitää sisällään kuukausittain vaihtuvia yllätystuotteita koiranleluista makunystyröitä helliviin herkkuihin!

Valittavissa on Pikkuboksi 20€ joka on pienempään yllätyksen nälkään sopiva lelupainotteinen mysteeriboksi, sekä Mahtiboksi 30€ joka sisältää noin 50%/50% herkuteltavia ja leikittäviä tuotteita.

Haluatko tehdä arjestasi helpompaa välttämällä koko valikoiman selailun ja valinnanvaikeuden, tai yllättää lemmikkisi sen syntymäpäivänä tai vaikka ihan muuten vain? Valitse kätevä, helppo ja tykätty Yugie Box! Paketit sisältävät yrittäjän itsensä valitsemia suosikkituotteita aina vähintään ilmoitetun arvon edestä.

 

Kuten tavallisetkin tilaukset, myös Yugie Boxin tuotteet pakataan siististi silkkipaperiin, joten se on oiva lahjaidea tilattuna suoraan toiselle!

 

Yugie Boxeja löytyy myös kissoille! Siirry niihin tästä.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

20,0030,00

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia