iloisille lemmikeille!

Yugie Box Kissan Mysteeriboksi

Lemmikkitarvikkeet iloisille (ja yllättyneille) lemmikeille Yugielta!

 

Yugie Box Kissan Mysteeriboksi on yllätyksellinen tuoteboksi, joka pitää sisällään kuukausittain vaihtuvia yllätystuotteita kissanleluista makunystyröitä helliviin herkkuihin!

Valittavissa on Pikkuboksi 15€, joka sisältää yllättäviä tuotteita kissasyötti- ja lelupainotteisesti, sekä Mahtiboksi 25€, joka sisältää aina myös maukkaita yllätyksiä.

Haluatko tehdä arjestasi helpompaa välttämällä koko valikoiman selailun ja valinnanvaikeuden, tai yllättää lemmikkisi sen syntymäpäivänä tai vaikka ihan muuten vain? Valitse kätevä, helppo ja tykätty Yugie Box! Paketit sisältävät yrittäjän itsensä valitsemia suosikkituotteita aina vähintään ilmoitetun arvon edestä.

 

Hei Pikkuboksin ostaja! Onko sinulla jo soljellinen onkilelu? Jos ei, niin nappaahan sellainenkin ostoskoriin.

HUOM! Poikkeuksellisesti myöskään Mahtiboksi ei sisällä tässä kuussa onkivapaa.

 

Kuten tavallisetkin tilaukset, myös Yugie Boxin tuotteet pakataan siististi silkkipaperiin, joten se on oiva lahjaidea tilattuna suoraan toiselle!

 

Yugie Boxeja löytyy myös koirille! Siirry niihin tästä.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

15,0025,00

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia