iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Kissan Onkilelusetti 6:lla Kimallesyötillä

Yugie Toys Kissan Onkilelu 6:lla Kimalteella pitää sisällään soljellisen teleskooppivavan ja kuusi laadukasta Kimalle kissasyöttiä. Yugie Toys Kimallesyötit on suomalaisena käsityönä valmistettuja erittäin kestäviä onkilelun vaihtopäitä vaativan kissan leikkeihin!

Kimalteen poikkeuksellinen valmistustekniikka tekee siitä uskomattoman kestävän. Se antaa todellisen haasteen myös kaikista tehokkaimmille lelutuhoajille! Materiaaleja ole pelkästään liimattu yhteen, vaan lelu on rakennettu erillisen runkoon, johon kimalteet on käsin sidottu ja viimeistelty liimauksella. Kimallekuidut on käännetty kiinnityksessä kaksin kerroin, eli ne eivät todellakaan irtoa helpolla. Tästä ei enää kissan lelut kestävämmäksi muutu! Yugie Toys Kimalle kuuluu valikoimamme kestävimpiin kissasyötteihin.

Ostamalla tämän onkisetin, säästät hinnassa yhden Kimallesyötin verran, eli hintaetua on -12%!

 

Lelun kokonaispituus n. 12cm.

Kimallesyöttejä myydään myös irrallaan täällä.

Kurkkaa myös muut Yugie Toys kissan lelut tästä.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Kimallesyötti ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

37,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 37,00.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia