iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Furry Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Furry kissasyötti on premium-laatuinen kissan onkilelun vaihtopää. Se on valmistettu synteettisestä karvasta ja kimallekuiduista suomalaisena käsityönä.

Nämä kissan lelut on äärimmäisen sisukkaita ja kestää kovakouraisetkin leikit! Ainoastaan kovin kuolaisista leikeistä Furryt ei välitä, sillä karva takkuuntuu liiallisesta pupeltamisesta. Paremmin kuolaisia leikkejä kestää esim. sulkasyötit tai Yugie Toys Matoset.

 

Kurkkaa myös muut Yugie Toys kissan lelut tästä.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

6,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia