iloisille lemmikeille!

Arctic Nutrition Arctic Oils 75g Ravintolisä – Omega 3, 6, 7, 9

Arctic Nutrition – Enjoy vitality. Live a richer life! Arctic Nutrition on suomalainen vuonna 1997 Haminassa perustettu yritys. Tuotesarjan perusta on arktisen luonnon marjat ja yrtit. Sitä täydennetään raaka-aineilla, jotka on kerätty maailman ainutlaatuisimmilta ja puhtaimmilta alueilta. Tuotteiden raaka-aineet tulevat luonnon puhtailta kasvualueilta ja ne yhdistyvät ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi lemmikkisi ja sinun hyvinvointiin! Kaikki Arctic Nutrition ravintolisät valmistetaan GMP- ja ISO-laatustandardien mukaan.

 

Arctic Nutrition Arctic Oils 75g sisältää kaikki välttämättömät rasvahapot ja lisäksi arvokkaat vitamiini- ja antioksidanttipitoiset tyrnin ja mustaherukan siemenöljyt. Saat yhdestä huippulaadukkaasta tuotteesta Omega-3, Omega-6, Omega-7  ja Omega-9 rasvahapot, jotka auttavat antamaan liikkuvuutta niveliin ja toimintakykyä aivoille, sekä hellivät ihoa ja turkkia. Rasvahappojen säilymistä on tehostettu vahvalla ruusujuurella ja rosmariinilla. Ne tukevat öljyjen toimintaa ja pitävät kalaöljyn ihanan raikkaana. Kalan proteiini on pilkottu siten, että tuote sopii useimmiten myös kala-allergikoille. Tuote ei myöskään ole epämiellyttävän makuinen proteiinin pilkkomisen johdosta.

Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Yksi pakkaus sisältää 100 kapselia.

 

Tämä laadukas ravintolisä maistuu sekä lemmikille että omistajalle!

 

HUOM! Tuote on saatavilla 15% – 30% edullisemmin  ostaessasi vähintään kolme Arctic Nutrition-tuotetta kerrallaan. Premium-asiakkaana saat valitsemasi ravintolisät edullisemmin ja säännöllisesti toimitettuna ilman erillistä uudelleentilaamista. Premium-asiakkuudessa ei ole sitoutumisaikaa eikä sen peruuttamisessa irtisanomisaikaa. Kysy lisää silja.lehtoranta@yugie.fi!

 

Annostus kissalle (noin 3-6kg):

  • 1 kpl/pvä

Annostus koiralle:

  • 25 kg asti       1 kpl/pvä
  • 25-50 kg        2 kpl/pvä
  • 50-75 kg        3 kpl/pvä
  • Yli 75 kg        4 kpl/pvä

Annostus ihmiselle:

  • 2 kpl/pvä tai painokilojen mukaan 1 kapseli 25 painokiloa kohden.

 

Ravintosisältö/kapseli:

Omega-3 rasvahappoja EPA-rasvahappoja 132mg, DHA-rasvahappoja 89mg, ALA-rasvahappoja 20mg, SDA-rasvahappoja 1,75mg.

Omega-6 rasvahappoja Linolihappo LA 57,75mg, Gammalinoleenihappo GLA 14mg.

Omega-7 rasvahappoja Palmitoleiinihappo PA 6mg, Vakseenihappo 1,5mg.

Omega-9 rasvahappoja Öljyhappo OA 23mg.

Ruusunjuuri 10mg. Rosmariini 10mg.

 

Arctic Oils ravintolisä on saanut arvostetun kansainvälisen Friend Of The Sea -sertifioinnin. Sertifikaatti takaa, että Arctic Nutrition huolehtii osaltaan merten ekosysteemin säilyttämisestä ja käytettyjen kalaöljyjen alkuperä on vastuullisesti kalastetuista kalakannoista.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Kurkkaa myös muut kotimaiset Arctic Nutrition ravintolisät!

Lue lisää Arctic Nutritionista osoitteessa www.arcticnutrition.com.

40,21

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia