iloisille lemmikeille!

Animonda Carny Adult Kana, Kalkkuna & Kani 400g Kissan Märkäruoka

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan koiran- ja kissanruoat saavat inspiraationsa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa “Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Carny Adult Kana, Kalkkuna & Kani 400g on laadukkaista lihaisista raaka-aineista valmistettu kissan märkäruoka, joka tarjoaa tasapainoisen, herkullisen ja terveellisen ravinnon täysikasvuisille kissoille. Täysravinto on täysin viljaton, sokeriton, soijaton ja säilöntäaineeton. Se on hyvin siedetty ja erinomaisesti sulava, joten se on ihanteellinen ravinto myös ruoka-ainetoleransseista tai allergioista kärsiville kissoille.

Märkäruoka on korkeasta lihapitoisuudestaan (70%) johtuen todella riittoisa; 4 kiloisen kissan ruokintasuositus per päivä on vain 220g. Tarkoin valitut tuoreet lihapalat, sisäelimet ja proteiinit takaavat verrattoman makunautinnon kissallesi. Tämä pelkistetyn puhdas ja laadukas kissanruoka tarjoaa täysikasvuiselle kissalle kaikki tarpeelliset ravintoaineet!

Kaikki Animonda Carny kissanruoat valmistetaan laadukkaista ravitsevista proteiininlähteistä, joina käytetään vain ja ainoastaan tuoreita eläinperäisiä aineksia, kuten sydäntä, keuhkoa, lihaa ja maksaa. Kissa saa ravintorikkaista eläinproteiineista tauriinia, joka on kissoille elintärkeä aminohappo. Tauriini parantaa vastustuskykyä ja tukee sydämen toimintaa sekä näkökykyä. Myös iho pysyy näin terveenä ja turkki kiiltävänä.

Valmistettu Saksassa.

 

Koostumus:

Kana 44% (maksa, liha, maha, niska, rasva), kalkkuna 16%, kani 10%, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi.

Ravintosisältö:

Proteiini 11%, rasvat 6%, raakakuitu 0.5%, hehkutusjäännös 2,4%, kosteus 79%, tauriini 0,8 g/kg.

Lisäaineita per kg:

0,75mg 3b202, 1,4mg 3b503, 25mg 3b605, 1mg 3b405. 

Ruokintasuositus:

Kissan paino g/pvä
3kg 180g
4kg 220g
5kg 260g

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut kissanruoat!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

3,35

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia