iloisille lemmikeille!

Almo Nature Daily Cat Mousse Kana 85g

Almo Nature oli markkinoiden ensimmäinen täysin luonnollinen lemmikkieläinten ruoka. Laadukkaat raaka-aineet, joista tärkeimpänä liha tai kala, on huolella valittu ja hellävaraisesti valmistettu. Vuodesta 2018 alkaen 100% Almo Naturen voitoista on lahjoitettu luonnon hyväksi.

 

Almo Nature Daily Cat Mousse Kana 85g on ainutlaatuinen huippulaadukas kissanruoka aikuisille kissoille. Se valmistetaan korkealaatuisista ja luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita ja viljoja tai gluteenia. Siksi se on hyvin sulavaa ja sopii erinomaisesti myös allergisille ja herkille kissoille. Äärimmäisen hienojakoisen mousse-koostumuksensa vuoksi se sopii erinomaisesti myös huonohampaisille tai hampaattomille kissoille. Korkea eläinproteiinipitoisuus takaa herkullisen maun ja erinomaisen maittavuuden. Kokonaisvaltainen laadukas kissanruoka on rikastettu vitamiineilla ja kivennäisaineilla, jotta se on ravintoainepitoisuudeltaan tasapainossa. Täysravintoon on lisätty myös kissoille välttämätöntä tauriinia, jota kissan oma elimistö ei kykene muodostamaan riittävästi. Tauriini ylläpitää näkökykyä ja sydämen toimintaa, sekä auttaa pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Tärkeät vitamiinit ja herkullinen maku viimeistelevät aterian ja antavat kissallesi kaiken, mitä se tarvitsee terveeseen ja aktiiviseen elämään!

 

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (kana 4%), mineraalit, kasvikuitu-uute.

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 9,5%, raakakuitu 0,4%, raakarasva 6%, tuhka 2%, kosteus 81%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini 1110 IU, D3-vitamiini 140 IU, E-vitamiini 10 mg, tauriini 490 mg, kupari(II)sulfaattipentahydraatti 4,4 mg (Cu 1,1 mg).

Metabolinen energia: 904 kcal/kg.

 

Kurkkaa myös muut kissan märkäruoat tästä.

Lue lisää Almo Naturesta osoitteessa www.almonature.com!

1,29

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia