iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Kotimainen Narulelu 40cm – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan ja koiran lelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Tampereella. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Kotimainen Narulelu 40cm on suomalaisena käsityönä valmistettu kestävä kotimainen koiran lelu esimerkiksi vetoleikkeihin tai noutamiseen! Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta fleecestä, mikä tekee siitä erittäin pehmeän verrattuna perinteisiin nyörileluihin. Se joustaa sopivasti leikeissä, mutta ei anna periksi. Koiralle tämä on miellyttävän tuntuinen suussa, eikä hierrä.

Konepestävä 40 asteessa!

 

Koska tuote on valmistettu käsityönä, jokainen lelu on oma yksilönsä. Niiden välillä voi esiintyä pieniä pituuseroja, mutta kaikki ovat vähintään 40cm mittaisia. 🙂 Halkaisija n. 2cm.

Kysy ihmeessä kustomointimahdollisuutta! “Mittatilausmahdollisuus” on olemassa, ja käytettävissä olevat värit näkyvät kuvissa.

 

Kurkkaa myös pienempi kotimainen koiran lelu Yugie Toys Narulelu 20cm, sekä suomalaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

9,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia