iloisille lemmikeille!

Miamor Ragout Royale Siipikarja, Kala & Riista Kastikkeessa Multipack 12x100g

Miamor kissanruoat on valmistettu kissan luonnolliset vietit ja lihantarve edellä. Lihansyöjät tarvitsevat vain hyvin vähän hiilihydraatteja, siksi Miamor kissanruoat valmistetaan useimmissa lajikkeissa täysin ilman hiilihydraatteja, viljaa tai gluteenia. Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia liha- ja kalapaloja, ja on täydennetty tasapainoisesti vitamiineilla, kivennäisaineilla sekä kissoille tärkeällä tauriinilla. 

 

Miamor Ragout Royale Siipikarja, Kala & Riista Kastikkeessa Multipack 12x100g on maistuva kissanruoka aikuisille kissoille joiden herkkua on fileetuotteet. Paketti sisältää neljä eri makua hienoja lihahöystöpaloja herkullisessa kastikkeessa. Tämä laadukas kissanruoka ei sisällä väri- tai säilöntäaineita, sokeria eikä vehnää. Se on monipuolinen täysravinto joka riittää sellaisenaan kissan kokonaisvaltaiseen ruokintaan.

Tonnikala & kana: liha ja lihan sivutuotteet (20% kanaa), kala ja kalan sivutuotteet (20% tonnikalaa), kasvisperäisetsivutuotteet, kivennäisaineet.

Ankka & siipikarja: liha ja lihan sivutuotteet (20% ankkaa, 40% siipikarjaa), kasvisperäisetsivutuotteet, kivennäisaineet.

Kalkkuna & riista: liha ja lihan sivutuotteet (20% kalkkunaa, 20% riistaa), kasvisperäisetsivutuotteet, kivennäisaineet.

Kana & lohi: liha ja lihan sivutuotteet (10% kanaa), kala ja kalan sivutuotteet (10% lohta), kasvisperäisetsivutuotteet, kivennäisaineet.

 

Ravintosisältö:

Valkuaisaine 8%, rasva 5%, raakakuitu 0,3%, hehkutusjäännös 2,5%, kosteus 82%.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

D3-vitamiini 250 IU, E-vitamiini (a-tokoferyyliasetaatti) 15 mg, kupari (kupari-II-sulfaatti, pentahydraatti) 1 mg, mangaani (mangaani-II-sulfaatti, monohydraatti) 1 mg, sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 18 mg.

Ruokintasuositus:

Aikuiselle kissalle (n. 4 kg) noin kolme pussia päivässä.

Päivittäiset tarpeet vaihtelevat kissan iän ja aktiivisuuden. Pidä aina tarjolla riittävästi raikasta juomavettä.

 

Kurkkaa myös muut naistuvat tuotteet kissanruokahyllystä!

Lue lisää Miamorista osoitteessa www.miamor.de!

9,99

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia