iloisille lemmikeille!

Animonda Carny Adult Annospussi Nauta, Kalkkuna&Katkarapu 85g

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan koiran- ja kissanruoat saavat inspiraationsa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa “Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Carny Adult Nauta, Kalkkuna&Katkarapu 85g on laadukas ja lihaisa kissan märkäruoka, joka takaa tasapainoisen, herkullisen ja terveellisen ravinnonsaannin täysikasvuisille viiksekkäille. Ravinto on pakattu kätevään annospussiin, joten se on helppokäyttöinen niin kotona kun reissussakin. Täysravinto on täysin viljaton, sokeriton, soijaton ja säilöntäaineeton. Se on hyvin siedetty ja erinomaisesti sulava, joten se on ihanteellinen ravinto myös ruoka-ainetoleransseista tai allergioista kärsiville kissoille. Tarkoin valitut tuoreet lihapalat, sisäelimet ja proteiinit takaavat verrattoman makunautinnon kissallesi. Tämä pelkistetyn puhdas ja laadukas kissanruoka tarjoaa täysikasvuiselle kissalle kaikki tarpeelliset ravintoaineet!

Kaikki Animonda Carny kissanruoat valmistetaan laadukkaista ravitsevista proteiininlähteistä, joina käytetään vain ja ainoastaan tuoreita eläinperäisiä aineksia, kuten sydäntä, keuhkoa, lihaa ja maksaa. Kissa saa ravintorikkaista eläinproteiineista tauriinia, joka on kissoille elintärkeä aminohappo. Tauriini parantaa vastustuskykyä ja tukee sydämen toimintaa sekä näkökykyä. Myös iho pysyy näin terveenä ja turkki kiiltävänä.

Valmistettu Saksassa.

 

Koostumus:

Nauta (keuhkot, sydän, liha, munuaiset, utare) 36%, kalkkuna 25%, katkarapu 4%, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi.

Ravintosisältö:

Proteiini 11%, rasvat 7%, kuitu 0,5%, hehkutusjäännös 2,2%, kosteus 76%, tauriini 0,8 g/kg.

Ruokintasuositus:

Kissan paino g/pvä
3kg 175g
4kg 200g
5kg 245g

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut kissanruoat!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

1,95

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia