iloisille lemmikeille!

Animonda Vom Feinsten Senior Siipikarja 100g

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan koiran- ja kissanruoat saavat inspiraationsa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa “Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Vom Feinsten Senior Siipikarja 100g on lihaisa ja hienojakoinen täysravinto yli 7-vuotiaille kissoille. Tuote on maistuvan pateen muodossa, ja se on valmistettu ensiluokkaisesta siipikarjan, naudan ja sian lihasta. Tuote sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet ikääntyvän kissan ruokintaan ja hyvinvointiin ilman ylimääräistä rasvaa. Tämä huippulaadukas kissanruoka on täysin viljaton, sokeriton, soijaton ja lisäaineeton!

Kissan ruokinta Animonda Vom Feinstenillä on helppoa ja turvallista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista ravitsevista proteiininlähteistä, joina käytetään vain ja ainoastaan tuoreita eläinperäisiä aineksia, kuten sydäntä, keuhkoa, lihaa ja maksaa. Kissa saa ravintorikkaista eläinproteiineista tauriinia, joka on kissoille elintärkeä aminohappo. Tauriini parantaa vastustuskykyä ja tukee sydämen toimintaa sekä näkökykyä. Myös iho pysyy näin terveenä ja turkki kiiltävänä.

Valmistettu Saksa.

 

Koostumus:

63% lihaa ja eläinperäisiä sivutuotteita (20% siipikarjaa, sianlihaa, naudanlihaa), kivennäisaineita.

Ravintosisältö:

Proteiini 10%, rasvat 4%, kuitu 0,4%, hehkutusjäännös 1,4%, kosteus 84%, tauriini 0,65g/kg.

Lisäaineita per kg:

200IE 3a671, 1mg 3b406, 114mg 3b605, 14mg 3b503, 01mg 3b202.

Ruokintasuositus:

Kissan paino g/pvä
3kg 190g
4kg 230g
5kg 265g

 

Tuote on myynnissä myös monipakkauksena!

Kurkkaa myös valikoimamme muut tuotteet kissan ruokintaan!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

1,55

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia