iloisille lemmikeille!

Miamor Trinkfein Vitaldrink Kissan Juoma Kana 135ml

Miamor kissan herkut ja -ruoat on valmistettu kissan luonnolliset vietit ja lihantarve edellä. Lihansyöjät tarvitsevat vain hyvin vähän hiilihydraatteja, siksi Miamor kissan herkut ja -ruoat valmistetaan useimmissa lajikkeissa täysin ilman hiilihydraatteja, viljaa tai gluteenia. Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia liha- ja kalapaloja, ja on täydennetty tasapainoisesti vitamiineilla, kivennäisaineilla sekä kissoille tärkeällä tauriinilla. 

 

Miamor Vitaldrink Kissan Juoma Kana 135ml on erittäin maistuva aitoja lihapaloja sisältävä hyvinvointia edistävä juoma kissoille, jotka eivät saa riittävästi nestettä tai ansaitsevat vain lisähemmottelua!

Kissat juovat luonnostaan hyvin vähän, mistä voi seurata terveysongelmia, kuten kuivumista tai virtsakiviä. Miamor Trinkfein Vitaldrink on kehitetty lisäämään nesteensaantia maukkaasti. Juoma sisältää paljon lihalientä ja pieniä, mehukkaita lihapaloja, joita kissasi ei voi vastustaa. Lisänesteytyksen lisäksi lihapaloista saa tärkeää, laadukasta proteiinia.

Herkulliseen kissan juomaan on lisätty myös kivennäisaineita, jotka tehostavat kissan aineenvaihduntaa, hoitavat ihoa ja vahvistavat luustoa. Miamor Trinkfein Vitaldrink kissan juoma varmistaa, että viiksekkääsi saa riittävästi nestettä!

Tuote on lisäaineeton, vehnätön, sokeriton ja soijaton!

 

Koostumus:

91% lihakastiketta, 5% kanan rintafilettä, kasvisperäiset sivutuotteet, mineraalit.

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 2,5%, rasva 0,7%, hehkutusjäännös 1,1%, kuitu 0,2%, kosteus 95%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

Kupari, sinkki, kalium 0,05%, natrium 0,35%, kalsium, fosfori 0,14%, kloridi 0,30%.

ruokinta suositus

Jaa sisältö 3-4 annokseen 2 päivän aikana.
Jos syötetään vain kuivaruokaa, yhden tölkin sisältö vastaa yhden vuorokauden nestetarvetta.

Päivittäiset tarpeet vaihtelevat iän, aktiivisuustason ja rodun mukaan. Pidä aina tarjolla riittävästi raikasta juomavettä.

 

Valmistettu Thaimaassa.

 

Siirry tästä takaisin kissanruokahyllyyn.

Lue lisää Miamorista osoitteessa www.miamor.de!

1,79

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia