iloisille lemmikeille!

Beeztees Kynsileikkurit 13,5cm

Beeztees on Alankomainen kansainvälisesti johtava lemmikkitarvikkeiden valmistaja ja tukkuri. Beezteesin tarkoitus on tehdä niin lemmikkien kun omistajienkin elämästä niin mukavaa kuin mahdollista! Beeztees on valmistanut ja myynyt lemmikkien leluja, herkkuja ja tarvikkeita menestyksekkäästi jo yli 45-vuoden ajan.

 

Beeztees Kynsileikkurit 13,5cm ovat täydelliset kissan ja koiran kynsisakset säännölliseen käyttöön. Ne ovat helppokäyttöiset, ja niissä on hyvä ergonomia.

Voiko koiran kynsien leikkaus olla enää tätä helpompaa? Tutki koirasi kynnet ja tarkista missä verisuonet sijaitsevat. Aseta kynsi leikkuualustan keskelle ja pidä koirasta tukevasti kiinni liikehdinnän välttämiseksi. Säännöllinen kynsien leikkaus edesauttaa verisuonien vetäytymistä, joka vähentää verenvuodon riskejä. Tassut suositellaan pestäväksi ja kuivattavaksi ennen leikkuuta saksien terien pidemmän käyttöiän takaamiseksi ja paremman verisuonien erottuvuuden mahdollistamiseksi.

Kissoilla kynnen anatomia on erilainen. Varothan silti yhtälailla leikkaamasta liikaa kissan luonnollisen raapimis- ja kiipeilykyvyn säilyttämiseksi.

 

Tuotteessa on muovinen suojakorkki, joka pitää sen turvassa varastoidessa.

Sopii kaikille kissa- ja koiraroduille!

 

Koko: 13,5 cm.

Valmistettu Kiinassa.

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut tuotteet lemmikkien terveyteen ja hyvinvointiin!

Lue lisää Beezteesistä osoitteessa www.beeztees.nl!

6,54

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 6,54.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia