iloisille lemmikeille!

Lentäväinen – Kissan Onkilelun Vaihtopää

Lentäväiset ovat iloisesti valossa välkehtiviä kissasyöttejä soljellisen onkilelun päähän ripustettavaksi. Pörröperhosessa on kiinnitystä varten joustava lenkki, kun taas Koppiksessa on solki, joten se sopii myös sellaisiin kissan lelukeppeihin joissa ei itsessään ole solkea. Lentäväisistä roikkuu värikästä nauhaa jota on hauska pyydystää, mutta haastavaa saada pysymään käpälissä!  Molemmat Lentäväiset sisältävät kulkusen. Koppiksessa se on irrotettavissa tarvittaessa mikäli kissasi suosii äänettömiä leluja.

Nämä hauskat kissan onkilelun vaihtopäät lentävät suoraan leikkijänsä sydämeen!

 

Lentäväisten kokonaispituus on n. 21-26cm.

Pörröperhosen höyhenet on luonnollisesti linnun tiputtamaa sulkaa, joka on pesty ja värikäsitelty. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty epäeettisiä menetelmiä.

Valmistettu Kiinassa.

 

Muista myös onkivapa! Kaikki onkilelun vaihtopäät käyvät kaikkiin teleskooppivapoihimme. Yugie Toys aloituspakkauksiin pääset tästä.

Kurkkaa myös kotimaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Tuotteet tilataan jo tehtaalta tätä ohjenuoraa noudattaen. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

2,792,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia