iloisille lemmikeille!

Almo Nature Bio Organic Monoproteiini Luomu Koiranruoka Lohi 150g

Almo Nature oli markkinoiden ensimmäinen täysin luonnollinen lemmikkieläinten ruoka. Laadukkaat raaka-aineet, joista tärkeimpänä liha tai kala, on huolella valittu ja hellävaraisesti valmistettu. Vuodesta 2018 alkaen 100% Almo Naturen voitoista on lahjoitettu luonnon hyväksi.

 

Almo Nature Bio Organic Monoproteiini Luomu Koiranruoka Lohi 150g on ainutlaatuinen täysravinto täyskasvuisille koirille. Sen laadukkaat ja luonnolliset raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta. Niissä ole kasvimyrkkyjä, torjunta-aineita tai kemiallisia jäämiä, eikä tuotannossa ole käytetty geeniteknologiaa. Tuote on valmistettu ilman keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Tämä huippulaadukas luomu koiranruoka pitää sisällään vain yhden hyvin sulavan eläinproteiinin (lohi), joten se sopii erinomaisesti myös allergisille ja herkille koirille. Hienojakoisen ja pehmeän koostumuksensa vuoksi tuote sopii mainiosti myös huonohampaisille koirille. Korkea eläinproteiinipitoisuus takaa herkullisen maun ja erinomaisen maittavuuden. Tasapainoinen koiran märkäruoka sisältää arvokkaita vitamiineja ja kivennäisiä. Ne tarjoavat koirallesi tärkeitä ravintoaineita, jotka tukevat nelijalkaisen ystäväsi hyvinvointia. Ainesosaluettelo on selkeä ja läpinäkyvä, joten voit aina olla varma siitä, mitä on koirankupin sisältönä!

 

Koostumus:

Kala ja kalatuotteet min. 68% (josta 100% lohi), kivennäiset, auringonkukkaöljy 0,1%.

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 9%, raakakuitu 0,3%, raakarasva 5%, tuhka 2,5%, kosteus 82%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

Sinkki 15,2 mg (sinkkisulfaattimonohydraatti 41,7 mg), mangaani 3,2 mg (mangaanisulfaattimonohydraatti 9,76 mg), jodi 0,5 mg (vedetön kalsiumjodaatti 1,56 mg).

Metabolinen energia: 777 kcal/kg.

 

Huomaa myös toinen Bio Organic Monoprotein luomu koiranruokamaku, kana!

Lue lisää Almo Naturesta osoitteessa www.almonature.com!

Tee ruokailusta aktivointihetki syöttämällä tuote nuolumatolta, voit siirtyä nuolumattoihin tästä!

1,95

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia