iloisille lemmikeille!

Almo Nature Bio Organic Lohi Luomu Kissanruoka 85g

Almo Nature oli markkinoiden ensimmäinen täysin luonnollinen lemmikkieläinten ruoka. Laadukkaat raaka-aineet, joista tärkeimpänä liha tai kala, on huolella valittu ja hellävaraisesti valmistettu. Vuodesta 2018 alkaen 100% Almo Naturen voitoista on lahjoitettu luonnon hyväksi.

 

Almo Nature Bio Organic Lohi Luomu Kissanruoka 85g on ainutlaatuinen täysravinto kaiken ikäisille kissoille. Sen laadukkaat ja luonnolliset raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta. Käytetyt ainesosat takaavat, ettei siinä ole kasvimyrkkyjä tai kemiallisia jäämiä, eikä tuotannossa ole käytetty geeniteknologiaa. Tuote on valmistettu ilman keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Tämä huippulaadukas luomu kissanruoka on hyvin sulavaa, ja sopii erinomaisesti myös allergisille ja herkille kissoille. Hienojakoisen ja pehmeän koostumuksensa vuoksi tuote sopii mainiosti myös huonohampaisille tai hampaattomille kissoille. Korkea eläinproteiinipitoisuus takaa herkullisen maun ja erinomaisen maittavuuden. Kokonaisvaltainen luomu kissanruoka on rikastettu vitamiineilla ja kivennäisaineilla, jotta se on ravintoainepitoisuudeltaan tasapainossa. Ravintoon on lisätty myös kissoille välttämätöntä tauriinia, jota kissan oma elimistö ei kykene muodostamaan riittävästi. Tauriini ylläpitää näkökykyä ja sydämen toimintaa, sekä auttaa pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Tärkeät vitamiinit ja herkullinen maku viimeistelevät aterian ja antavat kissallesi kaiken mitä se tarvitsee terveeseen ja aktiiviseen elämään!

 

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet 46% (kana 26%), kala ja kalatuotteet, kivennäiset.

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 9,5%, raakakuitu 0,2%, raakarasva 5%, tuhka 2%, kosteus 82%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

Sinkki 15,2 mg/kg (sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605)), mangaani 3,2 mg/kg (mangaanisulfaattimonohydraatti (3b503)), jodi 0,5 mg/kg (vedetön kalsiumjodaatti (3b202)), tauriini (3a370) 804,9 mg/kg.

Metabolinen energia: 831 kcal/kg.

 

Huomaa myös muut Bio Organic luomu kissanruokamaut, voit siirtyä niihin tästä!

Lue lisää Almo Naturesta osoitteessa www.almonature.com!

Tee ruokailusta aktivointihetki syöttämällä tuote nuolumatolta, voit siirtyä nuolumattoihin tästä!

1,49

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia