iloisille lemmikeille!

Solheds Derma4 Gentle Shampoo 250ml

Solheds on vuonna 2013 perustetun perheyrityksen Tilla Oy:n monipuolinen ja luonnollinen lemmikkienhoitotuotebrändi. Yrityksen tavoite on edistää eläinten hyvinvointia, ja heidän toimintansa lähtökohtana on kehittää markkinoille ylivertaisen laadukkaita ja lu0tettavia hyvinvointituotteita ekologisesti kestävällä pohjalla. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa puhtaista luonnon raaka-aineista, kehitetty lääkekehitysmallia mukaillen ja testattu asianmukaisesti.

 

Solheds Derma4 Gentle Shampoo 250ml on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitava hevos-, kissa- ja koirashampoo. Derma4 shampoo soveltuu usein toistuvaan pesuun, koska se pesee eläimen karvapeitteen hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä. Derma4 myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä poistaa tehokkaasti hilsettä. Shampoon luonnonöljyt hoitavat sekä tuovat loistavan kiillon karvapeitteeseen, lisäksi karvapeitteeseen jää kevyt huomaamaton likaa hylkivä pinta. Tämä erinomainen hevos-, kissa- ja koirashampoo on helposti pois huuhdeltavissa.

 

Käyttöohjeet:

Kastele karvapeite vedellä. Hiero shampoota suoraan erityisen likaisiin kohtiin ja muutoin voit käyttää shampoota veteen laimennettuna. Laimennus 1:5 – 1:20. Huuhtele shampoo hyvin pois. Ravistele ennen käyttöä.

pH ~ 7

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa

Säilytys +10 – 25°C.

 

Ainesosat:

Vesi, kookos & maissi & palmu -peräiset ionittomat tensidit, kasviperäiset glyseriini & laureenihapon esterit & pentaanidioli, rosmariini, argan, aloe vera, laventeli, minttu, karitevoi, sitruunahappo, Xantaani & hydroksyasetofenoni.

 

Kurkkaa myös Derma15 Lusterious hoitoaine turkinpesun viimeistelyyn tästä!

16,00

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia