iloisille lemmikeille!

Nature’s Protection Dog Koiran Märkäruoka Riista 400g

Nature’s Protectionin konseptin perusta on raaka-aineiden ja tuotteiden laadukkuus josta ei tingitä. Kansainväliset lemmikkieläinten ravitsemuksen, eläinlääketieteellisen hoidon ja valmistustekniikan asiantuntijat loivat innovatiivisen ja vastuullisen Nature’s Protection -tuotesarjan, joka täyttää kissojen ja koirien erityiset ravitsemukselliset tarpeet eri elämänvaiheissa, elämäntavoissa ja erityisolosuhteissa.

 

Nature’s Protection Super Premium Dog Koiran Märkäruoka Riista 400g on erityisesti herkkävatsaisille koirille suunniteltu gluteeniton ja viljaton koiranruoka. Siinä on runsaasti mineraaleja ja erittäin korkea lihapitoisuus (70%). Lihana on käytetty vain luonnollista riistaa runsaassa liemessä. Laadukas ja puhdas koostumus pienentää allergiariskiä.

Super Premium Riista koiranruoka on kehitetty vastamaan nuorten ja aikuisten koirien erilaisia tarpeita. Täysravinto on rikastettu luonnollisella mineraalilla microzeogenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Koiranruoka on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Ihanteellinen täydennys Nature’s Protectionin kuivaruoille!

Koska Super Premium koiranruoat ovat täysin gluteenittomia ja viljattomia, eivätkä sisällä sian- tai naudanlihaa, ne pienentävät allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ravinto ei rasita koirasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät ja jätökset ovat pieniä ja kiinteitä. Ravinnot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Nature’s Protection Super Premium-koiranruoat parantavat monipuolisesti rakkaan lemmikkisi elämänlaatua!

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (70% riista), keitinliemi, mineraalit, 0,1 sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti (1g568), öljyt ja rasvat (0,1% pellavansiemenöljy).

Ravintoainekoostumus:

Kosteus 75%, raakaproteiini 10,6%, raakarasva 6,9%, raakatuhka 2,4%, raakakuitu 0,4%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini 200IU/TV, E6-vitamiini 15mg, E5- vitamiini 3mg, E2-vitamiini 0,75mg.

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg): Ylläpitoannos (g/vrk):
1 kg 90 g
5 kg 200 g
10 kg 350 g
20 kg 500 g
30 kg 600 g

Tarjoile huoneenlämpöisenä. Säilyy avattuna kylmässä 3 päivää. Pidä puhdasta ja raikasta vettä aina saatavilla.

 

Lue lisää Nature’s Protectionista osoitteessa www.naturesprotection.eu!

2,50

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 2,50.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia