iloisille lemmikeille!

Solheds Derma10 Heel Balm 150ml

Solheds on vuonna 2013 perustetun perheyrityksen Tilla Oy:n monipuolinen ja luonnollinen lemmikkienhoitotuotebrändi. Yrityksen tavoite on edistää eläinten hyvinvointia, ja heidän toimintansa lähtökohtana on kehittää markkinoille ylivertaisen laadukkaita ja lu0tettavia hyvinvointituotteita ekologisesti kestävällä pohjalla. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa puhtaista luonnon raaka-aineista, kehitetty lääkekehitysmallia mukaillen ja testattu asianmukaisesti.

 

Derma10 Heel Balm 150ml on vedetön kaviovoide ja koiran tassurasva, joka suojaa anturoita kovassa rasituksessa kuten metsästys tai agility. Derma10 voide imeytyy hyvin ja edesauttaa jo vaurioituneiden ja haljenneiden anturoiden ihon uudistumista. Derma10 voide on myös hevosten kavioiden kosteusvoide. Derma10 voide auttaa ylläpitämään kavion kosteustasapainoa ja tuo kavioille kauniin kiillon, häiritsemättä kavioiden omaa toimintaa. Derma10 voide on loistava luonnonmukainen vaihtoehto, kun tarve on paksummalle ”parafiini/vaseliini” tyyppiselle voiteelle. Esim. ihokovettumiin, suupieliin.

 

Käyttöohje: 

Voitele koirasi anturat ennen rasitusta ja uudelleen illalla yötä vasten.Voitele hevosesi kaviot tarpeen mukaan, usein kosteuden tarve rajoittuu ruununrajan tuntumaan. Käyttöä helpottaa huoneenlämpötila. Tuote kovenee kylmässä. Tuote on riittoisa, pieni käyttömäärä riittää.

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa.

Säilytys +10 – 25°C.

 

Ainesosat: 

Karitevoi, pellavasiemenöljy, tyrni, rosmariini, minttu, argan, kasviperäinen glyseriini.

 

Lue myös tassu- ja kaviohuolto osiosta tarkemmat ohjeet.

 

Kurkkaa myös muut Solheds-tuotteet tästä!

21,00

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia