iloisille lemmikeille!

Solheds Derma8 Ear Cleaner 100ml

Solheds on vuonna 2013 perustetun perheyrityksen Tilla Oy:n monipuolinen ja luonnollinen lemmikkienhoitotuotebrändi. Yrityksen tavoite on edistää eläinten hyvinvointia, ja heidän toimintansa lähtökohtana on kehittää markkinoille ylivertaisen laadukkaita ja lu0tettavia hyvinvointituotteita ekologisesti kestävällä pohjalla. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa puhtaista luonnon raaka-aineista, kehitetty lääkekehitysmallia mukaillen ja testattu asianmukaisesti.

 

Solheds Derma8 Ear Cleaner 100ml on tutkitusti tehokas fysiologinen liuosmuotoinen hoitava koiran korvanpuhdistusaine. Derma8 tuotteen luonnonaineet hoitavat ulkokorvan ihoa ja auttavat estämään ihovaurion syntymistä sekä lieventävät kutinaa. Soveltuu säännölliseen ja tilapäiseen käyttöön sekä on erinomainen apu lääkehoidon tueksi ”ongelma-/hiivakorville” toistuvissa korvatulehduksissa.

 

Käyttöohjeet: 

Laita pullon nokkakorkki korvakäytävän suun yläpuolelle. Täytä korvakäytävä huuhteella (n. 1-2ml), hiero kevyesti, anna koiran ravistella päätään, pyyhki pumpulilla. Käytettynä yhdessä lääkehoidon kanssa, pidä vähintään puolen tunnin tauko ennen lääkkeen lisäämistä korvaan. Ravistele ennen käyttöä.

pH ~ 7

Säilytys +10 – 25°C.

 

Ainesosat:

Vesi, rosmariini, laventeli, timjami, natriumkloridi, kasviperäiset glyseriini & propyleeniglykoli, Polyglyceryl-3 Caprate/Caprylate/Succinate & Cocamidopropyl Betaine.

 

Lue lisää koirien korvien puhdistus.

 

Kurkkaa myös muut Solheds-tuotteet tästä!

11,63

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 13,18.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia