iloisille lemmikeille!

Nature's Protection Lifestyle Healthy Motion Koiran Herkkutikku 110g

Nature’s Protectionin konseptin perusta on raaka-aineiden ja tuotteiden laadukkuus josta ei tingitä. Kansainväliset lemmikkieläinten ravitsemuksen, eläinlääketieteellisen hoidon ja valmistustekniikan asiantuntijat loivat innovatiivisen ja vastuullisen Nature’s Protection -tuotesarjan, joka täyttää kissojen ja koirien erityiset ravitsemukselliset tarpeet eri elämänvaiheissa, elämäntavoissa ja erityisolosuhteissa.

 

HUOM! Parasta ennen päiväys 31.3.2023.

Nature’s Protection Lifestyle Healthy Motion Koiran Herkkutikku 110g on aikuisille aktiivisille koirille kehitetty gluteeniton ja viljaton koiran herkku, joka tukee luiden ja nivelten hyvinvointia. Tämä monipuolinen funktionaalinen makupala on rikastettu luonnollisella mineraalilla microzeogenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Luonnolliset antioksidantit puolestaan suojaavat soluja. Glukosamiini ja kondroitiini puolestaan vahvistavat monipuolisesti luita, niveliä, nivelsiteitä, rustoja ja välilevyjä, sekä pitävät nivelet terveinä ja joustavina. Plakin ja hammaskiven ehkäisemiseksi resepti sisältää merilevää, joka on luonnollinen lähde mm. A-, C-, K- ja B6 -vitamiineille sekä kalsiumille, kaliumille, kuparille, jodille ja mangaanille. Reseptiin on lisätty myös melissauutetta, jolla on erinomaisia antioksidanttisia ominaisuuksia. Se auttaa rentouttamaan lihaskudosta ja vähentää lihas- sekä nivelkipuja helpottaen näin koiran liikkumista. Tärkeimpänä proteiininlähteenä on hyvin sulava vaalealihainen kala, joka tunnetaan hypoallergisena. Lisäksi se sisältää enemmän A- ja D-vitamiineja ja vähemmän rasvaa kuin muut kalat. Vähärasvaisuuden ansiosta vaalea kala on oivallinen ainesosa tukemaan optimaalisen painon ylläpitoa.

Koska Lifestyle koiran herkut ovat täysin gluteenittomia ja viljattomia, eivätkä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, ne pienentävät allergioiden riskiä. Viljaton koostumus ei rasita koirasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Terveelliset koiran herkut sisältävät ainoastaan luonnollisia, koiran keholle hyödyllisiä aineosia.

 

Koostumus:

Vaalea kala min. 24% (kuivattu ja hienoksi jauhettu), esigelatinoitu perunatärkkelys, perunahiutaleet, hydrolysoitu höyhenjauho, sorbitoli, glyseriini, glukoosisiirappi, hernekuitu 4%, lohiöljy 3%, dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti 1%, kitosamiini (äyriäisistä) 1%, frukto-oligosakkaridit (FOS), vihreä tee -uute 0,5%, glukosamiini 500 mg/kg, kondroitiinisulfaatti 250 mg/kg, kuivatut levät Schizochytrium sp. 0,16 %.

Lisäaineet-ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3-vitamiini (3a671)* – 577 IU, E-vitamiini (3a700) – 204 mg, biotiini (3a880) – 0,08 mg. Teknologiset lisäaineet: antioksidantit, säilöntäaineet. Aistinvaraiset lisäaineet: aromiyhdisteet: sitruunamelissa: lehtiuute – 5 g. Eläintekniset lisäaineet: suoliston kasvistoa stabiloivat aineet: Bacillus subtilis DSM 15544 (4b1820) – 1×1010 CFU.

*Älä käytä yhdessä D2-vitamiinin kanssa.

Ravintoainekoostumus:

Raakaproteiini – 25%, raakakuitu – 0,6%, raakarasva – 6%, raakatuhka – 6%, tärkkelys – 13%, kosteus – 20%, natrium – 0,11%, kalium – 0,38%, glyseroli – 3,74%, kokonaissokerit – 4,52%.

Ruokintaohje:

Päivittäinen annos vaihtelee ulkolämpötilan, lemmikin iän ja aktiivisuuden mukaan. Puhdasta, raikasta vettä tulee olla aina saatavilla.

Koiran paino (kg) Tikkua/pvä
1 – 5 1
5 – 10 1 – 2
10 – 15 2 – 3
15 – 20 3 – 4
20 – 30 4 – 6
30 – 40 6 – 7

Säilytä kuivassa ja viileässä (alle +25 astetta) paikassa.

Valmistettu EU:ssa.

 

Kurkkaa myös muut koiran herkut koiran karkkihyllystä!

Lue lisää Nature’s Protectionista osoitteessa www.naturesprotection.eu!

1,00

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 1,00.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia