iloisille lemmikeille!

Solheds Derma15 Lusterious Conditioner 250ml

Solheds on vuonna 2013 perustetun perheyrityksen Tilla Oy:n monipuolinen ja luonnollinen lemmikkienhoitotuotebrändi. Yrityksen tavoite on edistää eläinten hyvinvointia, ja heidän toimintansa lähtökohtana on kehittää markkinoille ylivertaisen laadukkaita ja lu0tettavia hyvinvointituotteita ekologisesti kestävällä pohjalla. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa puhtaista luonnon raaka-aineista, kehitetty lääkekehitysmallia mukaillen ja testattu asianmukaisesti.

 

Solheds Derma15 Gentle Conditioner 250ml on tutkitusti tehokas ihoystävällinen hevos-, kissa- ja koira hoitoaine karvapeitteen ja jouhien hoitoon. Derma15 tuo karvapeitteeseen loistavaa kiiltoa, tuuheutta, vähentää hilsettä sekä sähköisyyttä ja tekee turkista helposti harjattavan. Kosteuttaa myös ihoa!

 

Käyttöohje: 

Hiero vastapestyyn turkkiin/jouhiin ihoa myöten ja anna vaikuttaa pari minuuttia, jonka jälkeen huuhtele. Derma15 hoitoainetta voidaan käyttää turkin tehohoitoaineena pidentämällä vaikutusaikaa. Ravista ennen käyttöä.

pH ~7

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa.

Säilytys +10 – 25°C.

 

Ainesosat:

Vesi, merikaali, rosmariini,  minttu,  argan, kasviperäinen glyseriini &  propaanidioli & lauriinihapon esterit & alkaanit, selluloosa, xantaani, hydroxyacetophenone.

 

Kurkkaa myös Derma4 Gentle Shampoo turkinpesuun tästä!

12,60

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 12,60.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia