iloisille lemmikeille!

Nature's Protection Adult Sensitive Digestion Kissanruoka 400g

Nature’s Protectionin konseptin perusta on raaka-aineiden ja tuotteiden laadukkuus josta ei tingitä. Kansainväliset lemmikkieläinten ravitsemuksen, eläinlääketieteellisen hoidon ja valmistustekniikan asiantuntijat loivat innovatiivisen ja vastuullisen Nature’s Protection -tuotesarjan, joka täyttää kissojen ja koirien erityiset ravitsemukselliset tarpeet eri elämänvaiheissa, elämäntavoissa ja erityisolosuhteissa.

 

Nature’s Protection Adult Sensitive Digestion 400g on laadukas kissanruoka, joka on kehitetty vastamaan erityisesti herkän ruuansulatuksen omaavien nuorten ja aikuisten kissojen tarpeita. Täysravinto on rikastettu luonnollisella mineraalilla microzeogenillä, joka edistää kissan suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus (70%) ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukas ja luonnollinen silputtu kalkkuna ja lammas. Kissanruoka sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Tauriini edistää sydämen ja silmien terveyttä. Ravinto on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Ihanteellinen täydennys tai vaihtoehto Nature’s Protectionin kuivaruoille.

 

Koska Nature’s Protection Super Premium Sensitive Digestion Kalkkuna&lammas on täysin gluteeniton ja viljaton, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ruoka ei rasita kissasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Ravinnot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Nature’s Protection Super Premium-märkäruoat parantavat monipuolisesti kissasi elämänlaatua!

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (35% kalkkuna, 35% lammas), keitinliemi, mineraalit, 0,1% sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti (1g568), öljyt ja rasvat (0,1% pellavansiemenöljy).

Ravintoainekoostumus:

Kosteus 80%, raakaproteiini 10,5%, raakarasva 6,9%, raakatuhka 2,2%, raakakuitu 0,3%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini 200IU, E6-vitamiini 15mg, E5- vitamiini 3mg, E2-vitamiini 0,75mg, tauriini – 1 500mg.

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg): Ylläpitoannos (g/vrk):
3 kg 210 g
4 kg 270 g
7 kg 310 g

 

Kurkkaa myös muut Nature’s Protection-tuotteet tästä!

Lue lisää Nature’s Protectionista osoitteessa www.naturesprotection.eu!

2,95

Varastossa

Kori & koodi
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia