iloisille lemmikeille!

Nature's Protection Neutered kalkkuna, lohi&riisi Kissanruoka 400g

Nature’s Protectionin konseptin perusta on raaka-aineiden ja tuotteiden laadukkuus josta ei tingitä. Kansainväliset lemmikkieläinten ravitsemuksen, eläinlääketieteellisen hoidon ja valmistustekniikan asiantuntijat loivat innovatiivisen ja vastuullisen Nature’s Protection -tuotesarjan, joka täyttää kissojen ja koirien erityiset ravitsemukselliset tarpeet eri elämänvaiheissa, elämäntavoissa ja erityisolosuhteissa.

 

Nature’s Protection Neutered Kalkkuna, lohi&riisi 400g on laadukas kissanruoka, joka on kehitetty vastamaan erityisesti steriloitujen kissojen tarpeita. Täysravinto on rikastettu luonnollisella mineraalilla microzeogenillä, joka edistää kissan suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus (67%) ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukkaat kalkkuna ja lohi. Kissanruoka sisältää silputtua lihaa rikastettuna riisillä (3%) ja sen mineraaleilla. Se auttaa pitämään virtsatiet terveinä ja ylläpitämään optimaalista painoa. Lihat on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Nature’s Protection Neutered on ihanteellinen täydennys Nature’s Protectionin kuivaruoille, ja kätevä käyttää sekä kotona että matkoilla.

Koska Nature’s Protection Neutered Kalkkuna, lohi&riisi kissanruoka on täysin gluteeniton ja vehnätön, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava kissanruoka ei rasita kissasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Mitkään Nature’s Protection kissanruoat eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Nature’s Protection kissan märkäruoat parantavat monipuolisesti kissasi elämänlaatua!

 

Koostumus:

Liha ja eläinperäiset tuotteet (47% kalkkuna), keitinliemi, kala ja kalaperäiset tuotteet (20% lohi), vilja (riisi 3%), mineraalit, 0,1% sedimenttistä alkuperää oleva klinoptiloliitti (1g568), öljyt ja rasvat (0,1% pellavansiemenöljy).

Ravintoainekoostumus:

Kosteus 80%, raakaproteiini 10,8%, raakarasva 6,3%, raakatuhka 2,4%, raakakuitu 0,4%.

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3- vitamiini 200IU, E6-vitamiini 15mg, E5- vitamiini 3mg, E2-vitamiini 0,75mg, tauriini – 1 500mg.

Ruokintasuositus:

Aikuispaino (kg): Ylläpitoannos (g/vrk):
3 kg 210 g
4 kg 270 g
7 kg 310 g

 

Kurkkaa myös kissan kuivaruoat tästä!

Lue lisää Nature’s Protectionista osoitteessa www.naturesprotection.eu!

2,95

Varastossa

Kori & koodi
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia