iloisille lemmikeille!

Almo Nature HFC Natural Kana&Katkarapu Kissanruoka 6x55g

Almo Nature oli markkinoiden ensimmäinen täysin luonnollinen lemmikkieläinten ruoka. Laadukkaat raaka-aineet, joista tärkeimpänä liha tai kala, on huolella valittu ja hellävaraisesti valmistettu. Vuodesta 2018 alkaen 100% Almo Naturen voitoista on lahjoitettu luonnon hyväksi.

 

HUOM! Parasta ennen päiväys 20.12.2023.

Almo Nature HFC Natural Kana&Katkarapu Kissanruoka 6x55g on paljon alun perin ihmisravinnoksi tarkoitettuja tuoreita kanapaloja ja katkarapua (jopa 50%) sisältävä kissan täydennysravinto. Gluteeniton riisi (3%) on hyvin sulava hiilihydraatinlähde, joten ruoka sopii myös herkkävatsaisille kissoille. Kissanruoka on kypsytetty varovasti liemessä, jolloin sen sisältämät proteiinit ja hivenaineet säilyvät luonnollisella tavalla. Valmistusmenetelmä takaa lisäksi hyvän sulavuuden ja parhaan maittavuuden. Ateriat sisältävät runsaasti herkullista keitinlientä (47%), josta kissa saa myös nesteitä luonnollisella tavalla.

Käytännölliset 55g kokoiset annospussit pitävät ruoan tuoreena ja säilyttävät aromit. Tämä laadukas kissanruoka on kokonaisvaltainen, luonnollisesti puhdas ja maukas, eikä sisällä keinotekoisia lisäaineita, kuten maku-, väri- tai säilöntäaineita!

Käyttövinkki! Liota nappulat tuotteen maukkaaseen keitinliemeen pehmeän koostumuksen saamiseksi ilman vettä.

Tuote maistuu myös koirille.

 

Koostumus:

Kanaliemi 47%, kanafile 38%, katkarapu 12%, riisi 3%.

 

Ravintoainekoostumus:

Raakavalkuainen 13%, raakakuitu 0,1%, raakarasva 0,2%, tuhka 1,5%, kosteus 84%.

Metabolinen energia: 610 kcal/kg.

 

Kurkkaa myös kissan kuivaruoat tästä.

Lue lisää Almo Naturesta osoitteessa www.almonature.com!

4,99

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 4,99.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia