iloisille lemmikeille!

Animonda Carny Adult Kana, Kalkkuna & Ankansydän 800g

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan kissan- ja koiranruokien inspiraatio kumpuaa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa “Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Carny Adult Kana, Kalkkuna & Ankansydän 800g on laadukkaista lihaisista raaka-aineista valmistettu kissanruoka, joka tarjoaa tasapainoisen, herkullisen ja terveellisen ravinnon täysikasvuisille kissoille. Täysravinto on täysin viljaton, sokeriton, soijaton ja säilöntäaineeton. Se on hyvin siedetty ja erinomaisesti sulava, joten se on ihanteellinen ravinto myös ruoka-ainetoleransseista tai allergioista kärsiville kissoille. Kissanruoka on korkeasta lihapitoisuudestaan (65%) johtuen todella riittoisa; 4 kiloisen kissan ruokintasuositus per päivä on vain 220g. Tarkoin valitut tuoreet lihapalat, sisäelimet ja proteiinit takaavat verrattoman makunautinnon kissallesi. Tämä pelkistetyn puhdas ja laadukas kissanruoka tarjoaa täysikasvuiselle kissalle kaikki tarpeelliset ravintoaineet!

Kaikki Animonda Carny kissanruoat valmistetaan laadukkaista ravitsevista proteiininlähteistä, joina käytetään vain ja ainoastaan tuoreita eläinperäisiä aineksia, kuten sydäntä, keuhkoa, lihaa ja maksaa. Kissa saa ravintorikkaista eläinproteiineista tauriinia, joka on kissoille elintärkeä aminohappo. Tauriini parantaa vastustuskykyä ja tukee sydämen toimintaa sekä näkökykyä. Myös iho pysyy näin terveenä ja turkki kiiltävänä.

Valmistettu Saksassa.

 

Koostumus:

Nauta 37% (keuhko, sydän, liha, munuainen, utare), kananmaksa 20%, ankansydän 8%, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi.

Ravintosisältö:

Proteiini 11,5%, rasvat 6,5%, kuitu 0.5%, hehkutusjäännös 1,8%, kosteus 79%, tauriini 0.8 g / kg.

Lisäaineita per kg:

D3-vitamiini (200 ky/kg), E 2 (0,75 mg/kg), E 5 (1,4 mg/kg), E 6 (25 mg/kg).

Ruokintasuositus:

Kissan paino g/pvä
3kg 180g
4kg 220g
5kg 260g

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut kissanruoat tästä!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

4,32

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 4,80.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia