iloisille lemmikeille!

Animonda Vom Feinsten Adult Kana, Nauta&Porkkana 100g

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan koiran- ja kissanruoat saavat inspiraationsa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa “Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Vom Feinsten Adult Kana, Nauta ja Porkkana 100g gurmee-sydämellä on tasapainoinen, maukas ja terveellinen herkkuruoka aikuisille kissoille. Sen huippulaadukas ja lihaisa koostumus sekä tarkoin valitut ainesosat takaavat ainutlaatuisen makunautinnon. Hienojakoinen kissan pateeruoka pitävää sisällään kaikki tärkeät ravintoaineet aikuisen kissan ruokintaan. Täysravinto on täysin viljaton, sokeriton, soijaton ja lisäaineeton!

Kissan ruokinta Animonda Vom Feinstenillä on helppoa ja turvallista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista ravitsevista proteiininlähteistä, joina käytetään vain ja ainoastaan tuoreita eläinperäisiä aineksia, kuten sydäntä, keuhkoa, lihaa ja maksaa. Kissa saa ravintorikkaista eläinproteiineista tauriinia, joka on kissoille elintärkeä aminohappo. Tauriini parantaa vastustuskykyä ja tukee sydämen toimintaa sekä näkökykyä. Myös iho pysyy näin terveenä ja turkki kiiltävänä.

Valmistettu Saksassa.

 

Koostumus:

57% naudanlihaa, kalkkunanlihaa, kananlihaa ja sianlihaa, 2% porkkanaa, kivennäisaineet.

Ravintosisältö:

Proteiini 10%, rasvat 4,5%, kuitu 0.5%, hehkutusjäännös 1,8%, kosteus 82%, tauriini 0,55g/kg.

Lisäaineita per kg:

170IE 3a671, 0,8mg 3b406, 9,6mg 3b605, 1,2mg 3b503, 0,08mg 3b202.

Ruokintasuositus:

Kissan paino g/pvä
3kg 190g
4kg 230g
5kg 265g

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut tuotteet kissan ruokintaan tästä!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

1,25

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia