iloisille lemmikeille!

Animonda Vom Feinsten Adult Milkies Kalkkuna 100g

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan koiran- ja kissanruoat saavat inspiraationsa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa “Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Vom Feinsten Adult Milkies Kalkkuna 100g on maukkaalla jugurttikastikkeella höystetty lihaisa täysravinto aikuisille kissoille. Pehmeät lihapalat on valmistettu ensiluokkaisesta kalkkunanlihasta. Tuote sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet tyytyväisen kissan ruokintaan. Tämä huippulaadukas kissanruoka on täysin viljaton, sokeriton, soijaton ja lisäaineeton!

Kissan ruokinta Animonda Vom Feinstenillä on helppoa ja turvallista. Tuotteet valmistetaan laadukkaista ravitsevista proteiininlähteistä, joina käytetään vain ja ainoastaan tuoreita eläinperäisiä aineksia, kuten sydäntä, keuhkoa, lihaa ja maksaa. Kissa saa ravintorikkaista eläinproteiineista tauriinia, joka on kissoille elintärkeä aminohappo. Tauriini parantaa vastustuskykyä ja tukee sydämen toimintaa sekä näkökykyä. Myös iho pysyy näin terveenä ja turkki kiiltävänä.

Valmistettu Alankomaissa.

 

Koostumus:

40% lihaa ja eläinperäisiä sivutuotteita (kana, kalkkuna, sianliha), öljyt ja rasvat, kivennäisaineet, kasvikset, maito ja maitotuotteet (0,2% jugurttijauhe).

Ravintosisältö:

Proteiini 9%, rasvat 6%, kuitu 0,3%, hehkutusjäännös 1,8%, kosteus 80%, tauriini 0,8g/kg.

Lisäaineita per kg:

200IE 3a671, 1mg 3b406, 114mg 3b605, 14mg 3b503, 01mg 3b202.

Ruokintasuositus:

Kissan paino g/pvä
3kg 190g
4kg 225g
5kg 260g

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut tuotteet kissan ruokintaan!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

1,16

Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään: 1,16.

Varastossa

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia