iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Matonen Kissasyötti – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

UUTUUSVÄRI keltainen saatavilla nyt!

Yugie Toys Matonen on kaikista myydyin kissasyöttimme, eikä todellakaan syyttä! Se on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää vieheeksi kissan onkileluun tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Matonen on pehmeä ja se kiemurtelee ja syöksähtelee hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen. Sen vartalo valmistettu Kiinassa, mutta kokonaiseksi kissasyötiksi se on kasattu suomalaisena käsityönä. Tästä ei enää kissan lelut paljoa parane!

Matoset ovat myynnissä myös settinä onkivavan kanssa, sekä 18 kappaleen multipackina paljousalennusten kera.

 

Matosen kokonaispituus n. 20cm.

Kurkkaa myös muut kotimaiset Yugie Toys kissan lelut.

 

Valvothan kissasi leikkejä. Matonen ei sovi nieltäväksi, ja onkivavan naru voi aiheuttaa sotkeutuessaan kuristumisriskin.

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

3,99

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia