iloisille lemmikeille!

Yugie Toys Huopapallo 3cm – Käsin tehty Suomessa!

Yugie Toys on suomalainen kissan- ja koiranlelubrändi, jonka tuotteet valmistetaan tunteella ja taidolla käsityönä Suomessa. Yugie Toys tuotteiden arvoina toimii laatu, ekologisuus ja cruelty free. Kaikki Yugie Toys kissanleluissa käytetyt höyhenet on eettisesti tuotettu lintuja vahingoittamatta, ja käytetty karva on kuitua. Ostamalla Yugie Toys tuotteen, tiedät saavasi laatua samalla tukien suomalaista työtä!

 

Yugie Toys Huopapallo vastaa kissojen lisäksi myös omistajien toiveisiin! Huopapallo on pehmeä, eikä siinä ole kulkusia tai kiliseviä osia, joten leikkiminen on kissan ääniä lukuun ottamatta äänetöntä. Nämä kissan lelut voi huoletta jättää saataville myös öiksi ihmisväen unien häiriintymättä.

Tuote on valmistettu suomalaisena käsityönä! Jokainen pallo on oma yksilönsä, joten niiden kesken voi esiintyä pieniä kokoeroja.

 

Keskimääräinen halkaisija 3cm.

Kurkkaa myös muut suomalaisena käsityönä valmistetut Yugie Toys kissan lelut!

 

Me Yugiella pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja paketoinnissa. Jos muovin käyttö ei ole välttämätöntä, toimitamme tuotteet ilman ylimääräisiä kääreitä. Yugie on mukana luomassa ympäristöystävällisempää tulevaisuutta!

1,997,90

Kori & koodi0
Sinulla ei ole tuotteita korissa.
Jatka ostoksia