iloisille lemmikeille!

Animonda Carny Cat Drink Kissan Juoma Kana 140g

Animondan tarina sai alkunsa vuonna 1991 visiosta luoda korkealaatuinen lemmikkien ruoka. Animondan koiran- ja kissanruoat saavat inspiraationsa luonnosta sekä perinteisestä lihakauppiaan taustasta. Animondan tuotteet on suunniteltu iloisille ja terveille lemmikeille sekä nelijalkaisista ystävistämme välittäville omistajille jotka haluavat tarjota lemmikeilleen vain parasta. Tiesitkö, että Animonda tarkoittaa ”Eläinten maailmaa”?

 

Animonda Carny Cat Drink Kissan Juoma Kana 140g on oiva ja maukas keino kasvattaa kissan nesteensaantia. Kissat juovat usein liian vähän, siispä juomisesta pitää tehdä entistä hauskempaa. Tämä herkullinen kissan juoma, jossa on hienoja paloja laadukasta kanafilettä, rohkaisee kissoja juomaan enemmän ja lisää siten niiden nesteensaantia. Tämä vastustamattoman maukas kissan herkku on ihan ehdoton varsinkin kuumina kesäpäivinä!

Tuotteen voi tarjota sellaisenaan juomakupista, märkäruoan joukossa tai pehmentämällä kuivamuonan siihen. Tuote on täysin maidoton, sokeriton, soijaton ja viljaton.

Koostumus:
Liha- ja eläinperäiset tuotteet (5% kana),  kasviperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

Ravintosisältö:
Proteiini 2,1%, rasvapitoisuus 0,1%, raakakuitu 0,%, raakatuhka 1%, kosteus 96%.

Metaboloituva energia per 100g: 11,94 Kcal.

Ruokintasuositus:

3-4 annosta 2 päiväksi.

 

Kurkkaa myös valikoimamme muut kissan herkut tästä!

Lue lisää Animondasta osoitteessa www.animonda.de!

1,65

Varastossa

Kori & koodi
Kissanruoat-Animonda-Carny-kana-lohi-400g-kissan-markaruoka-kissanruoka-lemmikkitarvikkeet-netista-lemmikkitarvike-yugie
-
+
Yhteensä
2,80
Jatka ostoksia